opc_loader

Schaatshelm Cádomotus Alpha 3Y Aero kinder - blauw

Artikelnr: Blauw kinder

CádoMotus: pure Speedskating company Een coole aero-kinderhelm voor de sporten: skeeleren, schaatsen en fietsen! Nederlandse kwaliteit! Een coole gecertificeerde 3-in-1 aero kinderhelm kopen voor al je sporten: skeeleren, schaatsen en fietsen! De stoere Alpha-3Y helm voor kinderen is veilig en verstelbaar en voor kinderen tussen de 4 en 14 jaar oud. De helm voldoet aan alle eisen, zowel voor schaatswedstrijden als fietswedstrijden en is voor al deze sporten gecertificeerd. Een stoere, coole aero-helm voor al je sporten dus!

Al jouw helden sprinten met een aero helm en vanaf nu doe jij dat ook. De Alpha 3Y is de eerste gecertificeerde en veilige aero fiets- en schaatshelm voor kinderen. CádoMotus Alpha-Y kinderhelm is voor kinderen met een hoofdomtrek van 48-53 centimeter. Het is zowel een schaatshelm, fietshelm én skeelerhelm speciaal voor kinderen. Een schaatshelm moet voldoen aan bepaalde eisen. Deze helm voldoet aan deze keuring en mag dus gedragen worden bij de schaatswedstrijden. Let op en zijn maar een beperkt aantal helmen die aan die eisen voldoen.

89,00 84,95 U bespaart: 5%

Helmen

Beoordelingen ()
Schaatshelm Cádomotus Alpha 3Y Aero kinder - blauw heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Schaatshelm Cádomotus Alpha 3Y Aero kinder - blauw