opc_loader
Merken
Retourgarantie

Niet tevreden over uw product? Retourneer uw aankoop binnen 14 dagen.

Gratis Verzenden

Wij verzenden gratis met Post NL
boven de €30,-

Gratis verzenden

CadoMotus Alpha-Youth Aerospeed KINDER schaatshelm - zwart

Artikelnr: Cado Motus

CadoMotus Alpha-Youth Aerospeed kinder schaatshelm - zwart  

Productbeschrijving

CádoMotus: pure Speedskating company

Een coole aero-kinderhelm voor de sporten: skeeleren, schaatsen en fietsen!

De CádoMotus Alpha-Y kinderhelm is voor kinderen met een hoofdomtrek van 48-53 centimeter. Het is zowel een schaatshelm, fietshelm én skeelerhelm speciaal voor kinderen.

Een schaatshelm moet voldoen aan bepaalde eisen. Deze helm voldoet aan deze keuring en mag dus gedragen worden bij de schaatswedstrijden. Let op en zijn maar een beperkt aantal helmen die aan die eisen voldoen en dus echte schaatshelmen zijn.

69,95 62,95 U bespaart: 10%
Helmen
Verzendmethode
Post NL:
0,00
Levertijd:
1 - 3 dagen

 CádoMotus: pure Speedskating company


De eerste schaatshelm specifiek ontworpen voor het marathon, langebaanschaatsen én shorttrack schaatsen.

De Cádomotus Alpha Aerospeed helm is de lichtste en mooiste schaatshelm / shorttrack helm is z'n soort. De helm is ventilerend, zonder dat er onveilige ventilatiegaten in de helm zitten, daarmee is deze helm ook uitstekend geschikt voor shorttrack.

Optioneel bij de Alpha Aerospeed schaatshelm:
- vizier in drie kleuren.
- aero shields in diverse kleuren
NB: helm wordt dus zonder vizier en zonder aeroshield geleverd.

De CádoMotus (voorheen Márchese) helm werd met succes getest door een groep marathonschaatsers, uit zowel de A-, B- als damescategorie. Onder andere Bart Mol, Fabio Francolini, Remco Schouten, Mariska Huisman, Francesca Lollobrigida en Lisa van der Geest droegen de helm vorige winter al.

De KNSB heeft het gebruik van een helm verplicht gesteld voor marathonschaatsers. Schaatshelmen werden al steeds meer gebruikt in het schaatsen, op de Weissensee en in de mass-start bijvoorbeeld, maar zal door deze reglementswijziging gemeengoed worden in het schaatsen.

Volgens de regels moet de helm de vorm van het hoofd volgen en er mogen geen uitsteeksels aan de helm zitten. Tevens moet aan een voor shorttrack-helmen opgestelde impact-test voldaan worden. Vrijwel alle fietshelmen zijn daarmee ongeschikt voor het marathonschaatsen, waaronder ook de meeste helmen die reeds op de ijsbaan gebruikt werden het afgelopen seizoen.

Deze helm is officieel goedgekeurd door de ISU.

CadoMotus Alpha-Youth Aerospeed KINDER schaatshelm - zwart heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items